MIRKA I VUJADIN SADA IMAJU ČETVORO DECE: LJubavna priča glumice i fudbalera topi srca - evo kako su se upoznali

Novosti onlajn

01. 10. 2021. u 21:08

MIRKA Vasiljević dobila je četvrto dete sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a ponosni tata je sa fanovima podelio srećne vesti.

МИРКА И ВУЈАДИН САДА ИМАЈУ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Љубавна прича глумице и фудбалера топи срца - ево како су се упознали

foto: Arhiva VN

Fudbaler je svima otkrio da je sa glumicom dobio ćerku. Njih dvoje važe za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a malo je poznato da je njihova ljubavna priča počela još u ranom detinjstvu.

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - ispričala je glumica prošle godine.

Ona je objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo - objasnila je tada Mirka.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Bonus video:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna