KETI PRAJS IDE U ZATVOR: Osuđena za vožnju pod dejstvom alkohola - dobila je zatvorsku kaznu, ali to nije sve

Novosti online

29. 09. 2021. u 23:55

BRITANSKA starleta Kejti Prajs danas se suočava sa zatvorom nakon što se izjasnila krivom za dramatičan sudar u svom BMV-u tokom vožnje pod dejstvom alkohola, dok joj je zabranjena vožnja.

КЕТИ ПРАЈС ИДЕ У ЗАТВОР: Осуђена за вожњу под дејством алкохола - добила је затворску казну, али то није све

Foto instagram katieprice

Zvezda se vozila automobilom da vidi prijatelja jer je bila "usamljena" kada se juče rano ujutro prevrnula u automobilu u Horšamu u Zapadnom Saseksu.

Sudije za prekršaje su danas naredile da se rijaliti-zvezdi podvrgne lečenju u Prioratu, pošto joj je do izricanja kazne izrečena dodatna zabrana vožnje.

Pojavila se na sudu za prekršaje u Kravleiju sa ružičastim džemperom i raspuštenom kosom oko lica.

Prajs (43) priznala je krivicu po jednoj tački vožnje u alkoholisanom stanju, potom po tački vožnje bez osiguranja i po tački vožnje uprkos zabrani.

Foto: Printskrin

Prajs je ostala „zarobljena“ u njenom BMV -u pre nego što joj je svedok pomogao da izađe i sačekao da stignu hitne službe.

Nakon što se suočila sa policijom na licu mesta, Prajs je navodno rekla: "Uzela sam drogu, nisam trebala da vozim, priznajem sve".

Tužiteljka Debi Džouns rekla je sudu da je maramica za droge dala pozitivan rezultat na kokain i da je bila pozitivna na 66 mikrograma u 100 mililitara krvi.

Podsetimo, britanska starleta imala je udes 27. septembra. Policija je na licu mesta uhapsila 43-godišnju rijaliti zvezdu zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola.

Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo dobije tek 13. oktobra ove godine.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina