OVO JE POZADINA CECINOG I LAĆINOG SUKOBA: "Jedne noći nanogica mi je poslala poruku, tu je nastao moj revolt!" (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2021. u 16:05

PEVAČICA Svetlana Ražnatović danas je došla na Novo groblje, kako bi na večni počinak ispratila prijateljicu Marinu Tucaković, međutim brzo je usledila neprijatnost.

ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ЦЕЦИНОГ И ЛАЋИНОГ СУКОБА: Једне ноћи наногица ми је послала поруку, ту је настао мој револт! (ФОТО)

Foto: Instagram laccaofficial/Printskrin TV Prva

Prema pisanju medija, Marinin sin Milan Laća Radulović u jednom trenutku prišao je Svetlani Ražnatović i Saši Matiću, koje je zamolio da napuste Novo groblje, te su ćutke, pre nego što je sahrana zvanično završena, Ceca i Matić otišli.

Pozadina Laćinog i Cecinog sukoba počela je kada je sin Marine Tucaković javno rekao da će tužiti Cecinu produkcijsku kuću, zbog novca, koji mu nije isplatila, kao autoru pesama za njenu ćerku Anastasiju.

A povodom čitave situacije, svojevremeno se oglasila i pokojna Marina Tucaković, koja je otkrila da za postupke njenog sina odgovara on sam, dok ona može da stoji samo iza svojih stavova i reči.

Foto: Đ.B.

 

Foto: N. Pavićević

 

- Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: "Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...", ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on - jasno je istakla Marina.

Foto: Đ.B.

 

Milan Laća Radulović se nikad nije libio da svoj stav po pitanju Svetlane Ražnatović iskaže javno na svom Tviter nalogu, a tako je i pre nekoliko meseci prozvao Ražnatovićevu.

Napisao je da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pevačicom zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pesme.

- Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou:

"Skupo mi ko majka", usred mermera LJutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda. Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album - napisao je tekstopisac Laća na Tviteru, koristeći izraz "nanogica" - ističući pevačicinu kućnu adresu.

Marna Tucaković i Svetlana Ražnatović ranije su dobro sarađivale. Poznato je da je Marina napisala veliki broj Cecinih najvećih hitova. Milan Laća Radulović, s druge strane, napisao je pesmu "Rane" za Cecinu ćerku, pevačicu Anastasiju Ražnatović.

IPAK NEŠTO IMA Oglasio se Marinin sin o navodnom teranju Cece

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

Tužna povorka krenula - Sahrana Marine Tucaković

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)