SAMO DA PREGURAM OVAJ DAN STOIČKI: Sin Marine Tucaković na dan sahrane doneo važnu odluku

Novosti online

29. 09. 2021. u 08:45

MARINA Tucaković biće danas sahranjena na Novom groblju u Beogradu. Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana.

САМО ДА ПРЕГУРАМ ОВАЈ ДАН СТОИЧКИ: Син Марине Туцаковић на дан сахране донео важну одлуку

Foto: ATA

Njen sin Milan Laća Radulović oglasio se na društvenim mrežama uz potresne reči:

- Došao je i taj dan, nakon 10 dana iščekivanja, kada ću sa ocem i najbližima ispratiti moju majku do onog mesta u koje se svi kad-tad selimo. Hvala svima na podršci, molitvama, brizi, trudu da i meni i tati olakšaju ovu mučnu i neizbežnu stvarnost - napisao je on.

- Poželite mi sreću da preguram ovaj dan stoički. Nestajem iz javnosti dok ne prođe žalost. To bi i ONA uradila - dodao je Milan.

Čuvena Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini posle duge borbe sa opakom bolešću.

BONUS VIDEO:

Govor Bode Ninkovića na sahrani Nenada Nenadovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)