ZBOG NJE JE ODBIO HOLIVUD: Ovako izgleda supruga Radoša Bajića - u braku su skoro pet decenija, retko se pojavljuje u javnosti (FOTO)

Novosti onlajn

28. 09. 2021. u 19:21

PROSLAVLJENI glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić ovih dana navršava 45 godina izuzetno uspešnog rada i stvaranja, a iza njega je blistava karijera sa preko 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ОДБИО ХОЛИВУД: Овако изгледа супруга Радоша Бајића - у браку су скоро пет деценија, ретко се појављује у јавности (ФОТО)

Foto: Tanjug

Radoš je istakao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna – već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život… - rekao je glumac, a evo kako izgleda njegova supruga:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)