ZBOG NJE JE ODBIO HOLIVUD: Ovako izgleda supruga Radoša Bajića - u braku su skoro pet decenija, retko se pojavljuje u javnosti (FOTO)

Novosti onlajn

28. 09. 2021. u 19:21

PROSLAVLjENI glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić ovih dana navršava 45 godina izuzetno uspešnog rada i stvaranja, a iza njega je blistava karijera sa preko 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ОДБИО ХОЛИВУД: Овако изгледа супруга Радоша Бајића - у браку су скоро пет деценија, ретко се појављује у јавности (ФОТО)

Foto: Tanjug

Radoš je istakao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna – već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život… - rekao je glumac, a evo kako izgleda njegova supruga:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)