TEODORA DŽEHVEROVIĆ OŽENILA BRATA: Pevačica zablistala na venčanju, pa stala u red za bidermajer (FOTO)

Novosti online

18. 09. 2021. u 18:40

BRAT pevačice Teodore Džehverović, Sava Džehverović i njegova dugogodišnja izabranica Adriana Kadar danas su izgovorili sudbonosno “da” pred najbližima, a sestra je najuzbuđenija zbog njegove svadbe.

ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ ОЖЕНИЛА БРАТА: Певачица заблистала на венчању, па стала у ред за бидермајер (ФОТО)

Foto: ATA

Novopečeni par priredio je gala savlje u jednom prestoničkom restoranu, gde su se pred matičarem i svim zvanicama zakleli na večnu ljubav, a Teodora je priznala da i ona sama planira svoju malu intimnu svadbu.

Foto: ATA

 

– Pa, sigurno da negde to planiram, ali znaš kako, nećemo imati puno zvanica danas, ali neka lepa, možda malo manja svadba, što da ne, volim to – otkriva pevačica, pa dodaje da će se sigurno u nekom momentu latiti mikrofona i zabaviti goste.

Foto: ATA

 

Osim toga, pevačica je otkrila i šta je poklonila novopečenim mladencima kao dar za svadbeno slavelje.

– Ja sam tu šta god da treba, ali mislim da je novac uvek dobra stvar da oni sami uzmu šta im najviše treba, to je najpametnija, a pokloni dođu svakodnevno kada god se setim da im nađem nešto, ja im i kupim, ali mislim da je idealna prilika da ih podržim, trebalo bi da se uskoro usele i u novi stan, tako da, eto, naći će se – kaže Teodora za Pink.rs

Foto: ATA

 

Posle ceremonije venčanja usledio je i romantičan poljubac novopečenih mladenaca, a potom i prvi ples mladenaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)