NE MOŽE DA SE NAVIKNE NA ŽIVOT U BEOGRADU: Isak Šabanović progovorio o odnosu sa Milijem i privatnom životu nakon velike slave

Novosti onlajn

08. 08. 2021. u 15:19

POPULARNI pevač Isak Šabanović svoje mesto na estradnom nebu izborio je učešćem na takmičenju “Zvezde Granda“. Veliku popularnost kako kod nas, tako i u regionu, stekao je svojim prepoznatljivim nastupima i specifičnim glasom.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАВИКНЕ НА ЖИВОТ У БЕОГРАДУ: Исак Шабановић проговорио о односу са Милијем и приватном животу након велике славе

Foto: Printscreen

Publiku je „na prvu“ kupio izvođenjem pjesme“Stipu gatibo“ kojom je napravio potpunu pometnju i postao jedan od omiljenih takmičara čiji se nastup sa nestrpljenjem očekivao.

- Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu da sam zvezda preko noći, ali ja sam 10 godina radio za ovo. Ima svega, ranije mi je malo bilo čudno, teško sam se navikao. Život mi se promenio iz korena, sada imam više mogućnosti, mnoge poznate ličnosti sam jako dobro upoznao, a ranije su mi bili dostupni samo na TV-u. Ponekad zna da dosta zasmeta ono kada svi ljudi gledaju u mene bez ikakvog razloga. Za sada mi je super, drago mi je što se nisam što se kaže “uzvezdio“, barem mi tako prijatelji kažu - rekao je Isak.

O saradnji sa Milijem i odnosima sa njim, pevač kaže:

- Da nije njega bilo, ja ne bih bio ovo što jesam sada. Poznato je da se na audiciji nisam baš najbolje pokazao, a on me je ipak odabrao. Prvo mi je bio dobar mentor i učitelj, a sada već veliki drug i prijatelj kojem mogu da se obratim u pola noći i pola dana. Za mene je on najveći i najbolji, to je čovek koji je toliko hitova napisao i stvorio jaku karijeru. Tako da jako sam srećan što ga poznajem. Od njega sam naučio mnogo stvari, od toga šta i kada trebam reći, ponašanja, kako vežabati glas i mnogo drugih stvari.

A evo šta Isak kaže o svom životu u Beogradu i o tome gde trenutno boravi:

- Trenutno sam u Bijelom Polju uživam i odmaram sa porodicom. Istina je da sam jedini Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu, ali od septembra tražim stan i moraću se nekako navići na tu brzinu koju nosi taj grad sa sobom - ističe pevač.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri