BIVŠA DEVOJKA OCRNILA MILOŠA BIKOVIĆA: Rekla mu da bi mogla da živi u Srbiji, a onda iznela šokantne tvrdnje(FOTO)

Novosti online

01. 08. 2021. u 20:55

RUSKA plesačica Arina Vološina danas se obratila javosti, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem bila u vezi godinu dana i tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

БИВША ДЕВОЈКА ОЦРНИЛА МИЛОША БИКОВИЋА: Рекла му да би могла да живи у Србији, а онда изнела шокантне тврдње(ФОТО)

Foto: Printskrin

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice.

- A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja.Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

Miloš je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i tada je prvi put uslikan na večeri magazina "InStyle" u društvu atraktivne ruske plesačice Arine Vološine. Odmah potom su isplivali navodi da su u romansi.

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

Kako se dalje navodi, lepu Ruskinju na Instagramu je pratilo nekoliko Bikovićevih prijatelja, a glumice Nina Janković i Jelisaveta Orašanin neretko joj komentarišu fotografije i dele komplimente, a poznato je da su one i te kako bliske sa Milošem.

Tokom protekle zime, Miloš je sa svojom izabranicom bio na zimovanju sa prijateljima sa klase, a otkriveno je kako su upoznali

.

- Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je več godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u peslu - rekao je tada izvor i dodao:

- Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024