ZA NJOM SU LUDELE ANĐELINA DŽOLI I MADONA: Jedna htela da je ženi, druga joj plaćala privatni avion (FOTO)

Novosti online

18. 07. 2021. u 20:30

MAJKA šestoro dece, američka glumica Anđelina Džoli (46) je poznata i po svojim emotivnim vezama.

ЗА ЊОМ СУ ЛУДЕЛЕ АНЂЕЛИНА ЏОЛИ И МАДОНА: Једна хтела да је жени, друга јој плаћала приватни авион (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/ Madonna/ This Happened

Ona nikada nije skrvala da je biseksualne orijentacije i da osim muškraca, voli i žene.

Anđelina je u glumicu Dženi Šimicu (54) bila je ludo zaljubljena devedesetih godina prošlog veka i početkom 2000. toliko da su se zamalo i venčale.

Foto: Printskrin Youtube/ Allure

Holivudska glumica i oskarovka Anđelina Džoli iza sebe ima tri propala braka sa glumcima Džoni Li Milerom, Bilijem Bobom Torntonom i Bredom Pitom sa kojima ima šestero dece, troje usvojene i troje biološke.

Ipak, u vreme kada je bila u braku sa Milerom, Anđelina je upoznala fatalnu Dženi na setu filma "Foxfire", a kako je jednom prilikom i sama priznala, među njima su letele varnice od trenutka kada su se upoznale.

Džoli je čak izjavila kako se u američko-japansku glumicu zaljubila na prvi pogled, a svoju su vezu održavale godinama, čak i kada je Anđelina bila u vezama s drugim muškarcima.

Foto: Printskrin Youtube/ Actors and Movies

- Verovatno bih se udala za nju da tada već nisam bila u braku - iskreno je otkrila Anđelina u jednom od intervjua i istakla kako su i nju samu iznenadili osećaji koji su joj se javili prema glumici koja se od početka deklarisala isključivo kao lezbijka.

Dženi je navodno bila fatalna i za još jednu slavnu damu, i to pop-kraljicu Madonu, a sama je to otkrila novinarima kada je izjavila da je ona bila njen "tajni poziv za seks". Za razliku od Anđeline, Madona nikada nije javno pričala o njihovom odnosu, ali nekoliko su puta snimljene zajedno.

Foto: Printskrin Youtube/ Allure / TODAY

- Plaćala bi mi letove na kojem god delu sveta bila samo kako bismo spavale zajedno. Bila sam njen seksualni rob - tvrdila je Šimicu.

Međutim, 2012. godine Šimicu je na jednoj zabavi upoznala modnu stilistkinju Mišel Harper, i to nekoliko nedelja nakon što se Anđelina udala za Breda. Šimicu i Mišel su se venčale u leto 2014. godine.

Iako ju je bivša ljubavnica pozvala na venčanje, Anđelina se nije pojavila.

- Nisam želela da me otprati do oltara ili tako nešto, ali mislila sam da će biti jako kul ako dođe na venčanje jer imamo istoriju - izjavila je Šimicu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati