INTRIGE I TAJNE MOĆNIH PORODICA: Sa snimanja srpske verzije serije "Dinastija" u Šimanovcima

J. Banjanin

08. 06. 2021. u 09:36

VELELEPNI hol, dugačke mermerne stepenice, kristalni luster, teške brokatne draperije, velike vaze sa raskošnim cvećem, skulpture i oslikana platna... Sve ovo krasi studio Pinka u Šimanovcima, gde jedna od najpopularnijih sapunica svih vremena, "Dinastija", konačno dobija srpsku verziju.

ИНТРИГЕ И ТАЈНЕ МОЋНИХ ПОРОДИЦА: Са снимања српске верзије серије Династија у Шимановцима

Foto B. Rajčević

Po licenci američke producentske kuće CBS, "Emoušn produkcija" zajedno sa televizijom Pink, počela je snimanje domaće verzije čuvene serije "Dinastija". Još je originalna sapunica, stekla neverovatnu popularnost osamdesetih godina prošlog veka, a u Americi je 2017. počeo sa emitovanjem rimejka ove serije. Srpska "Dinastija", sa više od 200 epizoda, pred gledaocima će se naći već u narednoj TV sezoni.

- Glumci su odlični, a set izgleda bolje od naših očekivanja. Naša "Dinastija" je dosta lokalizovana. Do sada smo radili serije "Sinđelići" i "Urgentni centar", kroz koje se vidi naša namera da univerzalne priče, pretvorimo u lokalne verzije. Očekujem da će "Dinastija" biti korak napred, u tom smislu. Na kraju se moć, bogatstvo i intrige svedu na odnose među ljudima koji su univerzalni. Naš Blejk je malo drugačiji, zove se Branko i uverljiviji je, čvršći i spremniji da brani svoje bogatstvo - kaže, za "Novosti", Goran Stamenković, vlasnik kuće "Emoušn".

Gledaoci će legendarne likove iz originalne serije upoznati pod srpskim imenima: Branko, Kristina, Vojin, Anastasija, Stefan, Sesil, Klaudija, advokat Mičel, doktor Nik. Jedino što će ostati isto, pored Aleksis, jesu intrige, prevare i tajne dve moćne porodice Kadić i Konstantinović.

- Ista je tema kao i osamdesetih u "Dinastiji", koja je imala neverovatnu popularnost. Igram Andriju, desnu ruku glavnog junaka Branka Kadića. Ne samo što advokat Andrija dugo poznaje Branka, već zna sve njegove poslove, možda i neke sumnjive, kao i njegov intimni život, odnose u braku i sa decom. Branko ima apsolutno poverenje u njega, a isto tako i Andrija u Branka - objašnjava nam Frano Lasić.

U brojnoj glumačkoj ekipi su i Marija Karan, Predrag Bjelac, Milena Živanović, Branimir Popović, Milutin Milošević...

NISAM NI SANjALA DA ĆU BITI KRISTL

Foto B. Rajčević

GLUMICA Ana Savić otkriva, za "Novosti", da je kao dete sa oduševljenjem pratila "Dinastiju".

- Kad sam bila mala nisam mogla ni da sanjam da ću jednog dana glumiti baš Kristl, odnosno, Kristinu. Svi kažu da nas dve imamo dosta sličnih osobina, tako da sam u ulogu unela i sebe. Veliko je zadovoljstvo da budem deo projekta "Dinastija". Za mene je sve novo, jer mi je ovo prvo glumačko iskustvo. U početku sam imala tremu, a sada uživam u svakoj sceni koju snimam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)