"MANESKIN" PLAGIRALI PESMU?! Novi skandal na pomolu, poslušajte original pa prosudite sami (VIDEO)

Novosti online

07. 06. 2021. u 00:02

ITALIJANSKI bend “Maneskin” ponovo se nalazi u centru skandala nakon što su pobedili na “Evroviziji” sa numerom “Zitti e Buoni”, jer su optuženi za plagijat!

МАНЕСКИН ПЛАГИРАЛИ ПЕСМУ?! Нови скандал на помолу, послушајте оригинал па просудите сами (ВИДЕО)

Foto: EPA

U italijanskim medijima, ali i šire, tvrdi se da se još nije spustila prašina nakon što je odjeknula vest da je forontmen benda Damijano David tokom takmičenja uzimao kokain, a sada će morati da odgovore na optužbe da su pobedili sa pesmom koja nije original.

Naime, od strane Džoris Lisns, člana rok grupe “The Vendettas”, stigle su opaske kada je za holandski RTL rekao da je pesma pobednička pesma “Zitti e Buoni” pobedila prvo na “Sanremu”, zatim u Roterdamu, ali da ga ta pesma podseća na delove njegovog hita “You want it, you’ve got it”. Ova muzička grupa, prezicira RTL, neće preduzeti nikakve pravne mere protiv italijanskih pevača.

– Ova omladina još uvek nije bila rođena kada smo mi imali naš rok bend – priznao je pevač, ali je dodao da nije potpuno siguran da su pokradeni.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina