ITALIJANSKI MILIONER ĐANLUKA VAKI SE VRAĆA U BEOGRAD? Oduševljen srpskom prestonicom, a razlog dolaska će vas oduševiti

Novosti online

06. 06. 2021. u 12:52

ITALIJANSKI milioner Đanluka Vaki nedavno je primio drugu dozu vakcine u Beogradu, gde je stigao privatnim avionom sa ženom, manekenkom Šeron Fonsekom, a navodno će krajem jula doći ponovo u Beograd kako bi održao konecrt.

ИТАЛИЈАНСКИ МИЛИОНЕР ЂАНЛУКА ВАКИ СЕ ВРАЋА У БЕОГРАД? Одушевљен српском престоницом, а разлог доласка ће вас одушевити

Foto: Milena Anđela

Sada je Đanluka Vaki poslao poruku zahvalnice u kojoj najavljuje svoj koncert u Beogradu i tako proslavi povratak normalnom životu:

- Pozdrav Gorane, Andrea, želim da se zahvalim još jednom na dobrodošlici i tretmanu, ne mogu da dočekam da zajedno proslavimo povratak normalnom životu sa velikim koncertom u Beogradu, Volim Vas, rekao je Vaki u obraćanju.

- To će biti prvi veliki događaj nakon svega što nas je zadesilo i svi koji su uključni u organizaciju su mnogo uzbuđeni. Andreja Kesić dogovorio je sa Đanlukom da u Beogradu, konkretno Donjem gradu, nastupi krajem juna ili u prvim danima jula, što zavisi isključivo od nekih tehničkih stvari - priča izvor.

- Događaj će se organizovati pod nazivom "Celebrate love", jer i povod ovog događaja jeste da se slavi ljubav i povratak u život. Tri-četiri domaće zvezde takođe će nastupiti te noći, a Andreja Kesić sve organizuje uz podršku gospodina Gorana Vesića, odnosno grada Beograda. Biće spektakularno, to je veliki poklon svima nakon teškog perioda koji je iza nas - dodaje sagovornik.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!