CECA POZIRALA SA UNUKOM: Pevačica nikad srećnija - Danas je poseban dan, ponosna sam! (FOTO)

Novosti online

04. 06. 2021. u 00:00

VEČERAS se u jednom prestoničkom restoranu proslavlja 1. rođendan Željku Ražnatoviću, a ponosna baka je pozirala sa unukom pred kamerama.

ЦЕЦА ПОЗИРАЛА СА УНУКОМ: Певачица никад срећнија - Данас је посебан дан, поносна сам! (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Naime, Ceca se pojavila u kombinaciji koja oduzima dah. Pevačica je došla u korsetu roze boje, a pantalone u takođe bile u istoj boli. Duboki dekolte je došao do izražaja, a nema ko nije primetio njenu figuru.

Ceca je držala Željka u naručju. Njega su obukli u belo odelo sa crvenom mašnom i crvenim pojasom. Inače, Željko je u smokingu koji je Veljko nosio na svom prvom rođendanu.

- Danas je poseban dan. Ovo je Veljkov smoking, on je slavio ovako svoj prvi rođendan, pravi tatin sin. Brzo mi je proletelo vreme, mnogo sam srećna i ponosna i zaljubljena u mog lepog miša. On je mali, imaće uspomene. Čekam da on napuni tri godine pa ćemo videti za poklon. Mama je lepotica, on je isti Veljko za sad. Ovo je naš poseban dan, želimo da se svi provesele. Veljko se sjajno snašao u ulozi oca i njegov otac je isti takav bio - rekla je Ceca.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)