GOLUPČIĆI NA BAZENU, A OD ŠEIKA TORTA: Dubai postao stecište srpskih i stranih ličnosti iz javnog života

V. N.

01. 06. 2021. u 10:14

UKOLIKO ste kojim slučajem ovih dana u Dubaiju, nemojte da se iznenadite ako u ovoj metropoli u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sretnete poznate ličnosti iz javnog života.

ГОЛУПЧИЋИ НА БАЗЕНУ, А ОД ШЕИКА ТОРТА: Дубаи постао стециште српских и страних личности из јавног живота

Foto Instagram

Osim "uraganke" Ivane Nikolić i pevačice Maje Berović, u Dubaiju se trenutno odmara i penzionisani fudbaler Vladimir Volkov. Vova, kako ga zovu prijatelji, podelio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj sedi na ivici hotelskog bazena i u ruci drži mobilni telefon.

E, sad, ne bi tu ništa bilo čudno, da naša javnost ne spekuliše da je Volkov u Dubai otputovao sa "urgankom" Ivanom, sa kojom je, navodno, u emotivnoj vezi. Međutim, od Ivane ni traga, ali je zato fotografiju sa istog bazena, doduše sa suprotne strane, na "Instagram" postavila starleta iz Ivanjice Ana Korać, koja se proslavila učešćem u ružičastom rijalitiju. Da li, u stvari, Vova uživa uz Koraćevu, ostaje da vidimo...

U Dubaiju je još jedan bivši fudbaler, Brazilac Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo. Njemu u čast, šeik Tarik al Kasimi, šampion Emirata u džiju-džici i biznismen, priredio je prijem i darovao ga tortom u obliku trofeja Zlatna lopta, koju svake godine pariski list "Frans fudbal" dodeljuje najboljem igraču, po izboru sportskih novinara.

- Hvala mom prijatelju šeiku Tariku za divnu tortu i veličanstven prijem u njegovom hotelu "Palaco Versače" u Dubaiju - zahvalio se Brazilac na "Instagramu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista