OGLASILE SE DEVOJKE IZ GRUPE "HURRICANE": Sanja, Ivana i Ksenija poslale poruku fanovima, Mariji Šerifović se posebno zahvalile (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2021. u 23:08

GRUPA "Hurricane" stekla je dodatnu popularnost učešćem na Evroviziji, a nakon što su im se utisci slegli Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević zahvalile su se na ogromnoj podršci koju su imale tokom takmičenja.

ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕВОЈКЕ ИЗ ГРУПЕ ХУРРИЦАНЕ: Сања, Ивана и Ксенија послале поруку фановима, Марији Шерифовић се посебно захвалиле (ФОТО)

Foto: Instagram

Uz zajedničku fotografiju celog tima poručile su:

- Sada kad se završila ovogodišnja Evrovizija i kad su se slegli svi utisci, želele bismo da vam se zahvalimo na neizmernoj podršci, bezuslovnoj ljubavi i neograničenoj pozitivnoj energiji koju ste nam slali i koju nam uvek šaljete. Hvala vam što ste bili uz nas i što ste navijali za nas svom snagom, osetile smo to. Hvala na prilici da budemo spona balkanske krvi, da budemo jedno, kao što smo oduvek bili - poručile su i dodale:

- Takođe, veliko hvala evrovizijskom timu na prilici da budemo ovogodišnje predstavnice naše zemlje na Evroviziji kao i celom timu koji je bio sa nama i uz nas u Roterdamu. Mi smo zadovoljne plasmanom, dalje nastavljamo još jače i bolje.

Uraganke su se zahvalile i Mariji Šerifović koja ih je bodrila u Roterdamu:

- Posebna zahvalnost našoj dragoj Mariji Šerifović koja nas je iznenadila svojim dolaskom, bila nam ogromna podrška, dala nam je mnogo saveta i učinila ceo doživljaj zanimljivijim. Da nema svih vas, ne bi sve ovo imalo smisla. Volimo vas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)