AMERIČKI REPER ODLEPIO ZA ZGODNOM URAGANKOM! Ivana Nikolić iz grupe Hurricane otkrila detalje sa Evrovizije (FOTO)

Novosti online

26. 05. 2021. u 15:36

DEVOJKE iz grupe "Hurricane" su privukle veliku pažnju regiona, ali i Evrope, nastupom na Evroviziji, a Ivana Nikolić je za oko zapala i slavnom reperu Flo Rajdi.

АМЕРИЧКИ РЕПЕР ОДЛЕПИО ЗА ЗГОДНОМ УРАГАНКОМ! Ивана Николић из групе Хуррицане открила детаље са Евровизије (ФОТО)

Foto: EPA

Na njenom Instagramu je osvanula zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice. Sada je otkrila da su ostali u kontaktu nakon Evrovizije, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju".

- Priznajem ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana.

Ivana Nikolić je dodala da je "i ona odlepila za njim".

- Rekla sam mu otvoreno: 'I ja sam se zaljubila u tebe'. Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate - dodala je Ivana.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna