ZDRAVKO PUCAO NEVENKI U GRUDI! Prve fotografije iz Laktaša, otvorio vatru na suprugu (FOTO)

O. M.

16. 03. 2021. u 10:16

U MESTU Čardačani, opština Laktaši, sinoć oko 23.00. časa, Zdravko M, rođen (1954.) iz Čardačana, osumnjičen je da je iz lovačke puške pucao u svoju suprugu Nevenku M. (1965.) godine iz Čardačana.

ЗДРАВКО ПУЦАО НЕВЕНКИ У ГРУДИ! Прве фотографије из Лакташа, отворио ватру на супругу (ФОТО)

Foto: O. M.

Oštećena  je tom prilikom zadobila telesne povrede i pružena joj je lekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru u Banja Luci.

Foto: O. M.

U UKC Republike Srpske navode da je Nevenka zadobila povredu grudnog koša hicem iz vatrenog oružja.

- Pacijentkinja je, za sada, stabilnih vitalnih parametara, a sve dalje prognoze su preuranjene - saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Prema riječima načelnika Klinike za za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Rakanovića, urađena je kompletna dijagnostika, pacijentkinja je hirurški zbrinuta i za sada je stabilnih vitalnih parametara.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši. Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog  krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Zoran je uhapšen i trenutno se nalazi na kriminalističkoj odbrani, nakon čega će biti sproveden na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju