IZVRTANJEM REČI NE MOŽETE NAS ZAVADITI: Oštar odgovor Sanje Vulić opozicionarima u BiH

S. M.

06. 02. 2021. u 20:39

POSLANIK SNSD u Parlamentu BIH Sanja Vulić oglasila se zbog poruke iz opozicije RS "da je Dodik prilikom gostovanja na RTRS uvredio Vučića jer ga je kritikovao što se sastaje sa opozicijom RS.

ИЗВРТАЊЕМ РЕЧИ НЕ МОЖЕТЕ НАС ЗАВАДИТИ: Оштар одговор Сање Вулић опозиционарима у БиХ

Foto SNSD

Ona je tim povodom saopštila:

- Prepoštena gospodo Šaroviću i Crnatku, ako vam je već ispod časti da gledate javni servis Radio televiziju Republike Srpske, onda kad tuđu pamet iznosite naučite ih da ne obmanjuju javnost. Niti jednom rečenicom predsednik Dodik nije kritikovao, niti lekcije delio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vulić je poručila da su “ Veze Srbije i Srpske su neraskidive, na njihovu žalost”.

- Vi ste ti koji predstavljate sigurne bošnjačke glasove, kako po potrebi u Parlamentarnoj skupštini BiH, tako i u CIK kad treba izdati Srbina, što Mladen Grujčić jeste. Podmećete izjave koje predsednik Dodik nije rekao. Naprotiv, pokazao je velikodušan stav i razumevanje za kontakte koji postoje sa političkim subjektima iz Srpske. Plasirate laži - poručila je Vulićka.

Ona kaže da nikakve laži, izmišljotine i izvrtanje reči neće vam pomoći ni da poremetite odnose SNSD i SNS, kao ni Milorad Dodika i Aleksandra Vučića.

- Nas vezuje ljubav ka Republici Srpskoj i Srbiji, a vas dvojica ste poodavno dokazali da volite samo svoje interese i rast svojih imovinskih kartona, vas dvojicu nije briga za Republiku Srpsku i to ste dokazali i pokazali bezbroj puta. S druge strane ovo je dokaz potrebe pokušaja unošenja nekog nepostojećeg razdora između dva istinska lidera jer vi to niste, niti ćete biti - lider - izjavila je na kraju Vulićka.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)