VEST DA JE POSTAO ODBORNIK PRIMIO U BOLNICI: Branko Deket - Očekujem da dobijem i bitku sa koronom! (FOTO)

N. ĐURIĆ

09. 12. 2020. u 20:46

BRANKO Deket (65) sa tri glasa više dobio je izbornu bitku i počast da kao odbornik ispred nacionalnih manjina u Skupštini opštine „Male Evrope“, kakvu reputaciju zbog mnogobrojnih nacionalnih manjina više od jednog veka uživa Prnjavor.

ВЕСТ ДА ЈЕ ПОСТАО ОДБОРНИК ПРИМИО У БОЛНИЦИ: Бранко Декет - Очекујем да добијем и битку са короном! (ФОТО)

Foto: N. Đurić

Istovremeno, očekuje da dobije i drugu još znalajniju-životnu bitku! Da pobedi virus koronu, koji ga je pogodio ubrzo po zatvaranju birališta.

Kako su „Novosti“ i najavile, mrtva trka između dva pripadnika ukrajinske manjine-Branka Deketa i Ivice Mađarovskog-rešena je u svojevrsnom foto-finišu, sa prebrojanim i poslednjim glasom pristiglim putem pošte iz inostranstva.

Prijatni glas da je za dlaku pobedio i stekao treći uzastopni mandat odbornika, Deketa je zatekao u bolničkom krevetu, pod terapijom kiseonika u UKC RS u Banjaluci.

- Nadam se i verujem da ću dobiti i ovu bitku sa koronom i u nekim danima mukama i paklu koji, kako se to kaže, „ni neprijatelju ne bih poželio“. Zahvaljujem se svojim glasačima i na trećem ukazanom poverenju da ih kao odbornik predstavljam. Sve ću učiniti to opravdam. Beskrajno se zahvaljujem i izuzetno profesionalnom medicinskom osoblju UKC koje se bespoštedno bori da dobijem i ovu žuvotnu bitku - kazao je, za „Novosti“ Deket u telefonskom razgovoru uz osećaj, kako tvrdi, da je „mnogo bolje“.

Foto: N. Đurić

ČESTITKE I ŽELjE

DEKET kaže da su mu povodom sticanja novog mandata pristigle mnogobrojne čestitke.

-Čestitao mi je, između ostalih, i novi-stari načelnik opštine Darko Tomaš i, što me posebno obradovalo, kako se pokazalo, u odnosu na favorizovanog Franju Rovera, aktuelnog predsednika Saveza nacionalnih manjina RS, glavni protivkandidat i drugoplasirani Ivica Mađarovski. Uz čestitke su usledile i želje za što bržim oporavkom i ozdravljenjem-kaže Deket, što nam je potvrdio i Mađarovski.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a