POŽRTVOVANO ZA SUGRAĐANE: Slava ugljevičkih zdravstvenih radnika

V. M.

21. 11. 2020. u 20:41

ZDRAVSTVENI radnici u Ugljeviku lomljenjem slavskog kolača proslavili su krsnu slavu Sveti arhangel Mihailo-Aranđelovdan u hramu Svete Petke Paraskeve.

ПОЖРТВОВАНО ЗА СУГРАЂАНЕ: Слава угљевичких здравствених радника

Foto: V. Mitrić

Protojerej-stavrofor Mićo Pajkanović čestitao je zaposlenima u Domu zdravlja Ugljevik i svima koji svetkuju ovu slavu.

Foto: V. Mitrić

 

- Neka Sveti arhangel Mihailo čuva sve zdravstvene radnike koji se lavovski bore u ovoj teškoj situaciji, a njihov posao nije lak jer dananoćno bdiju nad mnogim bolesnicima – poželeo je Pajkanović.

Kum slave je bio načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, koji je, uz čestitke, izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima na svemu što čine za sugrađane ove opštine u vreme pandemije.

- Zahvalni smo našim zdravstvenim radnicima, za sve što čine brinući se za zdravlje svih sugrađana, u ovim teškim uslovima rada, a celukupan zdravstveni sektor prolazi kroz težak period. Svi oni zaslužuju da im odamo veliko priznanje na svemu onome što čine kako bi zaštiti sve nas od velike pošasti, koja nas je zadesila - rekao je Perić .

Perić je najavio da će opština Ugljevik i dalje pomagati Dom zdravlja Ugljevik i obećao da će ta podrška u narednom periodu biti još izdašnija.

Doktor stomatologije Srđan Ristić, čestitao je radicima Doma zdravlja Ugljevik slavu uz želju da Sveti arhangel Mihailo pomogne u svakodnevnoj borbi sa virusom korona.

Ristić je istakao da su zdravstveni radnici uvek na visini zadatka za sve građane.

- Daćemo sve od sebe kao što smo to činili i do sada da pomognemo sugrađanima, ali i cele Srpske u borbi protiv ove pošasti rekao je Ristić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina