POMOĆ ZA KOLEGINICE: Humanitarna akcija bijeljinskih studenata

V.M.

19. 10. 2020. u 23:53

STUDENTI sva četiri fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, čije je sedište u Bijeljini (Fakultet poslovne ekonomije, Pedagoški fakultet, Poljoprivredni i Pravni fakultet), utorka do četvrtka će sprovoditi humanitarnu akciju na gradskom trgu u Bijeljini i u zgradi Centra za visoko obrazovanje uporedo, od 9-12 časova, zarad prikupljanja pomoći za koleginice koje su teško obolele, rekla nam je Kristina Koprivica, predsednica Saveza studenata Bijeljine.

ПОМОЋ ЗА КОЛЕГИНИЦЕ: Хуманитарна акција бијељинских студената

Foto: Arhiva fakulteta

Reč je pomoći za Vanju Mirković, koja vodi tešku bitku sa karcinomom kostiju i Dajanu Lazarević koja se nalazi u stanju svesne kome kao posledice pada sa bicikla i povrede glave.

-Ideja akcije je da studenti prodaju kolače na štandu,  koje će darovati lokalne poslastičarnice kao njihov poklon -pomoć  ovoj akciji – kaže naša sagovornica . Sva prikupljena sredstva će biti predata pomenutim koleginicama, q obe pohađaju naš Univerzitet. Ovim činom želimo da doprinsemo i damo podršku njihovoj borbi za život. A razlog zašto želimo da ovo bude medijski propraćeno jeste da sugrađani budu informisani bolje o kakvoj akciji je reč, vjerujući da će dati svoj skroman doprinos. Cena kolača nije određena, svako darujekoliko smatra da treba i koliko je u mogućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda