POMOĆ ZA KOLEGINICE: Humanitarna akcija bijeljinskih studenata

V.M.

19. 10. 2020. u 23:53

ПОМОЋ ЗА КОЛЕГИНИЦЕ: Хуманитарна акција бијељинских студената

Foto: Arhiva fakulteta

STUDENTI sva četiri fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, čije je sedište u Bijeljini (Fakultet poslovne ekonomije, Pedagoški fakultet, Poljoprivredni i Pravni fakultet), utorka do četvrtka će sprovoditi humanitarnu akciju na gradskom trgu u Bijeljini i u zgradi Centra za visoko obrazovanje uporedo, od 9-12 časova, zarad prikupljanja pomoći za koleginice koje su teško obolele, rekla nam je Kristina Koprivica, predsednica Saveza studenata Bijeljine.

Reč je pomoći za Vanju Mirković, koja vodi tešku bitku sa karcinomom kostiju i Dajanu Lazarević koja se nalazi u stanju svesne kome kao posledice pada sa bicikla i povrede glave.

-Ideja akcije je da studenti prodaju kolače na štandu,  koje će darovati lokalne poslastičarnice kao njihov poklon -pomoć  ovoj akciji – kaže naša sagovornica . Sva prikupljena sredstva će biti predata pomenutim koleginicama, q obe pohađaju naš Univerzitet. Ovim činom želimo da doprinsemo i damo podršku njihovoj borbi za život. A razlog zašto želimo da ovo bude medijski propraćeno jeste da sugrađani budu informisani bolje o kakvoj akciji je reč, vjerujući da će dati svoj skroman doprinos. Cena kolača nije određena, svako darujekoliko smatra da treba i koliko je u mogućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)