TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD PRNJAVORA: Poginuo motociklista, dve osobe povređene

N. Đurić

05. 10. 2020. u 12:27

MOTOCIKLISTA Ranko Dubravac (34), iz Prnjavora, podlegao je u nedelju uveče povredama od posledica saobraćajne nesreće koja se tog dana dogodila u prnjavorskom naselju Hrvaćani, na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ПРЊАВОРА: Погинуо мотоциклиста, две особе повређене

Foto: D. Pozderović

U nesreći su povređene i dve osobe.

-U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su Goran Ćerkita (60) iz Prnjavora, koji je upravljao putničkim automobilom „pežo“, Ranko Dubravac (34) iz Prnjavora, koji je upravljao motociklom „honda“, te Darko Bjegojević (20) iz Laktaša, koji je upravljao motociklom marke „suzuki“-saopšteno je iz Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka.

U saopštenju se navodo da je prilikom saobraćajne nesreće smrtno nastradao vozač motocikla „honda“ a telesne povrede zadobili su vozač motocikla „suzuki“ Darko Bjegojević, i suvozač u putničkom automobilu „pežo“ čiji su inicijali D.B.

Uviđaj je izvršio dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Foto: FB privatna arhiva

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024