SAMIR TANDIR AKTER INCIDENTA U PRIJEPOLJU: Poslanik tukao Seada čekićem

E. V. N.

24. 09. 2020. u 05:00

POSLE kraće prepirke, koju su u centru Prijepolja imali u noći između utorka i srede, Seada Veljovića je, kako saznajemo, pretukao narodni poslanik iz ovog grada Samir Tandir, funkcioner Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.

САМИР ТАНДИР АКТЕР ИНЦИДЕНТА У ПРИЈЕПОЉУ: Посланик тукао Сеада чекићем

Foto arhiva

Sve se dogodilo oko jedan sat posle ponoći, u Ulici Izeta Čavića, u bloku zgrada poznatom kao Centrala, a po rečima Veljovića, Tandir ga je tukao čekićima za meso.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije u Prijepolju, napadnuti je u svom iskazu kazao da je Tandir, dok su se prepirali, potegao dva čekića - jedan sa drvenom drškom i drugi koji je bio ceo od metala. Veljović je naveo da mu je Tandir najpre zadao dva udarca u teme glave usled čega je donekle izgubio svest i pao. Pokušao je da ustane i odbrani se, ali je, kako je ispričao, dobio još nekoliko udaraca po glavi i telu.

Sukob je, po rečima pretučenog Prijepoljca, pokušala da spreči njegova supruga, ali se njen rođak Tandir nije obazirao na njene molbe da prestane. Posle toga, kako je ispričao, Tandir je ušao u jednu od zgrada, a on je otišao da traži pomoć lekara.

KRIVIČNA

KAKO saznajemo, Veljović je protiv Tandira podneo krivičnu prijavu policiji, koja radi na rasvetljavanju ovog događaja.

Prema informacijama koje smo dobili, postoji više kamera na okolnim objektima koje su sve zabeležile, a bilo je i očevidaca. Veljović je zadobio povrede glave, kuka, po telu, i odmah se javio lekarima u Prijepolju koji su ga poslali u Užice na snimanje glave.

Pretučeni je demantovao priče koje su počele da kolaju Prijepoljem, a po kojima je Tandira "napao muž kojeg je žena varala sa njim".

- Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom - kazao je kratko Veljović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)