BATINANJE ZBOG POZIVA NA SEKS: Policajac Dragomir Fimić zaobišao institucije i pretukao Miodraga Zvijera iz Bileće

O. MATAVULj

14. 09. 2020. u 11:37

ZAMENIK komandira Policijske stanice Bileća Dragomir Fimić nalazi se pod istragom zbog sumnje da je brutalno pretukao Miodraga Zvijera (24) iz Bileće, koji se preko "Vajbera" dopisivao s njegovom 12-godišnjom kćerkom šaljući joj eksplicitne poruke u kojima ju je pozivao na seks.

БАТИНАЊE ЗБОГ ПОЗИВA НА СЕКС: Полицајац Драгомир Фимић заобишао институције и претукао Миодрага Звијера из Билеће

Foto privatna arhiva

I pretučeni mladić je pod istragom zbog, kako navode u PU Trebinje, sumnje da je počinio krivično delo iz oblasti seksualnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta.

Brutalno premlaćivanje dogodilo se u četvrtak oko 14.15. Nakon ukazane prve pomoći mladić je prevezen u Opštu bolnicu gde je operisan i konstatovane su mu teške povrede. Članovi njegove porodice tvrde da mu je pukla plućna maramica, slomljena četiri rebra, te ima nagnječenja po celom telu.

Povod za napad je, kako saznajemo, bilo to što je Fimić u telefonu svoje maloletne kćerke otkrio neprimerenu prepisku i poruke koje joj Zvijer slao duži vremenski period. Navodno se radilo o eksplicitnom sadržaju, a mladić je devojčicu otvoreno pozivao na seks. Videvši te poruke Fimiću je "pukao film". Iako je u pitanju iskusan policajac, koji je pred penzijom, odlučio je da zaobiđe zvanične institucije i potpuno neprimereno sam krenuo da "deli pravdu". Kako je ta "pravda" izgledala za "Novosti" svedoče članovi porodice Zvijer. Pojašnjavaju da je Fimić kobni dan više puta pozivao Miodraga i telefonom razgovarao s njim. Potom je došao u kafić, u kojem je mladić sedeo, i doslovno ga oteo.

Foto privatna arhiva

- Zgrabio ga je i uvukao u službeno vozilo. Odvezao ga je u šumu na brdu Torič i brutalno ga tukao punih pola sata. Miodrag mi je rekao da mu je pištolj stavio na čelo, pretio ubistvom, nogom stajao na grlu... Zapretio mu je da nikome ništa ne sme reći, a onda ga je vratio u auto i u polusvesnom stanju izbacio na malom putu kod autobuske stanice - pričaju članovi porodice Zvijer.

ISTRAGA U TOKU

U POLICIJI navode da je u PS Bileća primljena prijava da je M. Z. duže vreme slao uznemirujuće poruke maloletnici.

- Po nalogu tužilaštva sprovode se mere s ciljem dokazivanja krivičnih dela iz grupe seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja deteta. Bilećka policija obavestila je tužilaštvo i o prijavi nanošenja telesnih povreda M. Z. - saopšteno je iz PU Trebinje.

Miodrag je u pomoć pozvao prijatelje, a tu se našao i njegov zet Milan a onda su ga odvezli u bilećku bolnicu.

- Kada su ga lekari pitali ko te ovako pretuče, on iz straha nije smeo da im kaže šta se tačno dogodilo, govoreći da je pao niz stepenicu. Videvši da je u teškom stanju sanitetom su ga prebacili u trebinjsku bolnice, a u međuvremenu meni je prepričao golgotu kroz koju je prošao - priča Milan.

On kaže da su lekari Miodragu konstatovali teške povrede i kaže da je imao unutrašnje krvarenje, koje je moglo izazvati gušenje, da mu lekarska pomoć nije ukazana na vreme.

Dragomir Fimić nije hteo da govori o detaljima celog slučaja, navodeći da se za sve informacije obratimo nadležnoj policijskoj stanici.

- Jedino mogu da kažem da je taj manijak povredio celu moju porodicu i detetu naneo psihičke tegobe - kratko je rekao Fimić.

Iz policije o ovome slučaju nije bilo zvaničnih informacija sve dok priču roditelja pretučenog mladića na svom blogu nije objavio narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna