ĐACIMA NA RADOST: Opština Ugljevik gradi školsko zdanje vredno 272.000 KM

V. Mitrić

18. 08. 2020. u 18:00

NAČELNIK opštine Ugljevik, Vasilije Perić, potpisao je ugovor sa izgradnju školskog zdanja u Ugljevik Selu, čija je vrednost ko 272.000 KM, koliko je obezbedila lokalna vlast.

ЂАЦИМА НА РАДОСТ: Општина Угљевик гради школско здање вредно 272.000 КМ

Foto: V. Mitrić

Perić kaže da će ove i naredne godine biti izdvojeno 500.000 KM za rekonstrukciju i igradnju školskih zgrada pod Majevicom.

Foto: V. Mitrić

- Već od naredne 2021. školske godine, učenici iz Ugljevik Sela će imati najbolje uslove za nastavu. U toku ove godine, izdvojili  smo značajne iznose novca   za rekonstrukciju školskog objekta u Tutnjevcu, kao i rekonstrukciju sportske sale u Osnovnoj školi u Donjoj Trnovi - rekao je Perić.

Foto: V. Mitrić

Direktor Osnovne škole „Aleksa Šantić“ Sreten Lukić, kojoj pripada školski objekat u Ugljevik Selu, zahvalio je opštini Ugljevik na podršci i rekao da ovu školu u nastupajućoj školskoj 2020/2021 godini pohađa 665 učenika.

- Pre četiri godine klizište u Ugljevik Selu nam je urušilo školski objekat i od tad smo se preselili u prostorije mjsne zajednice. Kada se izgradi novi školski objekat, onda ćemo učenike iz Mjsne zajednice Stari Ugljevik, preseliti u tu zgradu, imaćemo odlične uslove za rad učenika do petog razreda - rekao je Lukić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)