LEPE VESTI ZA UGLJEVIK: Značajna pomoć privrednicima

V. M.

07. 08. 2020. u 11:12

U UGLjEVIČKOM kraju radi više od 3.800 radnika i ovaj deo RS, ne samo štgo je jedan od najrazvijenijih, već može da se pohavli jodnom od najmanjih stopa nezaposlenosti, rekao je, na sednici lokalnog parlamenta Vasilije Perić, načelnik opštine Ugljevik, istićčući da će lokalna včast da pomogne svima koji su pretrpeli štetu, od korona virusa, u poslovanju, kao i da će i dalje da daje podsticaje privrednicima koji otvaraju nova radna mesta.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА УГЉЕВИК: Значајна помоћ привредницима

Novosti

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik usvojili su odluku o proceni ugroženosti od elementarnih i drugih nesreća opštine Ugljevik.

Član Bezbednosno-istraživačkog centra iz Banjaluke Radislav Jovičić, Ugljevičanin, bivši ministar policije RS, predstavio je plan zaštite od požara i procene ugroženosti od elementarnih i drugih nesreća.

Vasilije Perić

- Opština Ugljevik jedna od prvih sedam u Republici Srpskoj koja je dobila ovaj savremeni dokument koga je u celosti finansirala Evropska unija -kazao je Jovičić. -Sav plan je urađen po evropskim standardima u okviru projekta „EU za bolju civilnu zaštitu-izgradnja kapaciteta i priprema BiH  za Mehanizam civilne zaštite Evropske unije“. Opština Ugljevik je dobila je dobila savremeni dokument  na osnovu koga, u preventivnom smislu, u velikoj meri, može da predupredi sve kada su u pitanju elementarne nepogode i nesreće i požari.

Radislav Jovičić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri