SUKOB STARACA ZAVRŠEN TRAGEDIJOM: Ubistvo i samoubistvo kod Doboja

Lj. ĐURIĆ

27. 07. 2020. u 06:24

JOŠ uvek su nepoznati stvarni motivi tragedije koja je u subotu pogodila dobojsko područje Vučijak, u kojoj su smrtno stradala dvojica starijih muškaraca, Ratko Simić (76) i Milovan Grabovac (85), obojica iz Božinaca Donjih.

СУКОБ СТАРАЦА ЗАВРШЕН ТРАГЕДИЈОМ: Убиство и самоубиство код Добоја

Foto D. Pozderović

Prema izveštaju PU Doboj, do sukoba između njih došlo je u susednoj Glogovici na lokalnom putu, kada je Simić nakon kratke prepirke iz pištolja pucao na komšiju. Incident se dogodio ujutro, povređenog su prevezli kolima Hitne pomoći u dobojsku Opštu bolnicu i on je ubrzo podlegao povredama.

Foto V.N.

U međuvremenu je policija u naselju gde su njih dvojica živela, u dvorištu Simićeve kuće, pronašla njegovo beživotno telo, a prema prvim rezultatima istrage on je izvršio samoubistvo puškom, koja je pronađena kraj tela.

Istragu o ovom slučaju, uz policiju, vodi Okružno javno tužilaštvo Doboj, kako bi se utvrdile činjenice i motivi koji su prethodili tragediji.
Prema tvrdnjama meštana sa područja Vučijaka, između Simića i Grabovca nije bilo izražene netrpeljivosti i svađa. Ipak, ima nagađanja da su u pitanju nesređeni odnosi u porodici Simića, koji je duže vreme boravio u inostranstvu, a u koje se navodno mešao Grabovac.
IZ PU i Tužilaštva se nisu više oglašavali o ovom slučaju, ali su data obećanja da će dati potpuniju informaciju kada se istraga završi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije