DODIK: Glavni pregovarač sa Evropskom unijom da bude iz Republike Srpske

Novosti online

15. 03. 2024. u 23:41

GLAVNI pregovarač sa Evropskom unijom treba da bude iz Republike Srpske, poručio je predsednik Srpske Milorad Dodik.

ДОДИК: Главни преговарач са Европском унијом да буде из Републике Српске

Foto: Petar Milošević

Dodik je, nakon sednice Izvršnog komiteta partije, rekao da SNSD podržava evropski put.

„Pozdravljamo to što je najavljen pregovarački status. Očekujemo da zalaganja naše partije za taj evropski put budu prepoznata“, naveo je Dodik.

Dodik je rekao da je na Izvršnom komitetu naglašeno da je potrebno potpuno poštovanje mehanizma koordinacije i da smatra da Republici Srpskoj treba da pripadne mesto glavnog pregovarača.

„Ministar je Bošnjak, zamenik je Hrvat. Zadovoljeni su svi u pregovaračkom procesu kada je reč o Federaciji. Mi ćemo to tražiti“, kazao je Dodik, preneo je RTRS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu