DRAMA U CENTRU BANJALUKE: Prilikom kontrole vozač odbio da se testira na drogu, pa iz automobila pustio psa koji je ugrizao policajca

Novosti online

17. 11. 2023. u 11:00

PRAVA drama odigrala se u strogom centru Banjaluke kada je A. M. pustio svog psa da ujede policajca, koji je tom prilikom zadobio povrede.

ДРАМА У ЦЕНТРУ БАЊАЛУКЕ: Приликом контроле возач одбио да се тестира на дрогу, па из аутомобила пустио пса који је угризао полицајца

Foto: D. Pozderović

Ovaj Banjalučanin je prvo zaustavljen prilikom kontrole saobraćaja.

U PU Banjaluka su rekli da su obavili kriminalsitičku obradu A. M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela „sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ i „nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“, potvrđeno je za medije.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policajci su u Ulici kralja Petra I Karađorđevića izvršili zaustavljanje i kontrolu automobila „tojota“ kojim je upravljao A. M. i koji je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga. Tokom kontrole A. M. je iz pomenutog automobila pustio psa koji je njegovo vlasništvo, a koji je potom ugrizao za nogu policajca, usled čega je policijski službenik zadobio telesne povrede – rekla je portparolka PU Banjaluka Milana Stojanović.

Policijskom službeniku je ukazana lekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres stana koji koristi A. M. i tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina marihuane.

Sve mere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv A. M. sledi dostavljanje izveštaja o počinjenim krivičnim delima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO: VELIKI BROJ POLICAJACA NA AUTOKOMANDI: Na teren izašle i ekipe hitne pomoći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)