NADZORNE KAMERE SNIMILE PEDOFILA DOK JE BEŽAO IZ SUDA: Osuđenik i dalje izmiče policiji (FOTO/VIDEO)

S. MIŠLjENOVIĆ

09. 11. 2023. u 09:52

POLICIJA Srpske i dalje traga za odbeglim osuđenikom Ivicom Miškovićem (59) iz Kaknja koji je u utorak pobegao kroz prozor u prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjaluci.

НАДЗОРНЕ КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ПЕДОФИЛА ДОК ЈЕ БЕЖАО ИЗ СУДА: Осуђеник и даље измиче полицији (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: O. Matavulj

Mišković je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere jedne banke i televizije, kako beži iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Podsećamo, Mišković je, nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe deteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

- Tu je čekao da mu se uruči rešenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spreči u bekstvu, ali nije uspela i tom prilikom je lakše povređena, navodi dobro upućeni izvor.

Mišković je potom krenuo prema Vrhovnom sudu RS i kružnom toku na raskrsnici Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice.

Poternica

IVICA Mišković je dugo vremena bio u bekstvu i za njim je bila raspisana poternica na osnovu koje je uhapšen u Nemačkoj i izručen pravosuđu Srpske. Na fejsbuk-stranici "Stop pedofilija" ranije je objavljena njegova fotografija, kao i informacija da je napastvovao dečaka od 12 godina u Kaknju, a kasnije i devetogodišnju devojčicu u Banjaluci.

- Bežao je prema naselju Borik i tu mu se izgubio svaki trag. Budući da kod sebe nije imao ni dokumente, ni novac, nije mogao daleko da umakne, ali mu se brzo izgubio trag. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je imao pomagača koji ga je čekao i odvezao. Takođe postoji mogućnost i da se negde sakrio - navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, osuđen je zbog obljube 9-godišnje devojčice, inače, ćerke njegovog pastorka. Slučaj je prijavljen 2021, a optužnica protiv Miškovića je potvrđena prošle godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave