DEVOJKA BOSA ISTRČALA IZ STANA I NESTALA: Misteriozni nestanak Tanije Varajić u Doboju

Невена Бунић
Nevena Bunić

29. 07. 2023. u 06:15

NEMA ni traga ni glasa Tanii Varajić (23), devojci iz Kanade, koja je misteriozno nestala u Doboju 4. jula. Porodica je očajna, i moli sve koji imaju bilo kakav trag da im se jave ili da pozovu policiju.

ДЕВОЈКА БОСА ИСТРЧАЛА ИЗ СТАНА И НЕСТАЛА: Мистериозни нестанак Таније Варајић у Добоју

Foto: Pritnskrin/Prva TV

Tania je nestala usred noći iz bakinog stana u Doboju, a prema rečima ukućana, izašla je bosa. Na sebi je imala belu majicu i sivu trenerku. Kako su naveli ukućani, nije ponela telefon niti lična dokumenta.

Sitnije je građe, visoka oko 163 centimetra, ima 54 kilograma, kratku smeđu kosu i plave oči.

Ubrzo nakon prijave nestanka, alarmirana je policija u Doboju, koja je prečešljala grad. U potragu je uključeno više policijskih službenika, pripadnika Žandarmerije, psi tragači, pripadnici spasilačkih službi...

Preskočila bakin krevet

IGOR Jurić je rekao da ima saznanja da je devojka u toku noći iznenada napustila stan.

- U toku noći je otvorila prozor i bukvalo preskočila preko bakinog kreveta i izašla iz stana. Ne znamo koji su razlozi za to - rekao je Jurić.

- Apelujemo na građane da ukoliko vide nestalu ili dođu do bilo kakvih saznanja, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu broj 122 - saopšteno je iz PU Doboj.

Njena majka Gordana u vreme nestanka bila je na putu iz Kanade za Doboj. Čula se sa Tanijom neposredno pred nestanak i kako kaže, ona je bila raspoložena. Ne može da pretpostavi šta se desilo, i zbog čega je napustila stan.

I prema izjavama drugih članova rodbine, devojka je bila zadovoljna u Doboju, i ne znaju šta se desilo. Nadzorne kamere su snimile odlazak Tanie iz zgrade u kojoj je stanovala njena baka, ali ništa više od toga.

I Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić" apelovao je na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Tanii da se odmah jave porodici ili policiji. On je za televizuju Prva rekao da je je dosta vremena prošlo od nestanka, i da je porodica očajna.

- Veoma bitan detlja je plava jakna, koju je ona ranije donela u stan, i koja nije njena. Ako bilo ko zna kome pripada, neka se javi. Nadamo se i verujemo da je živa - rekao je Jurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)