NA posebnoj sednici Narodne skupštine u sredu, 21. juna, po hitnom postupku biće razmatran Predlog zakona o izmeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske, kojim se propisuje da prestaje obaveza da se u republičkom Službenom glasniku objavljuju propisi i drugi akti koje u okviru svoje nadležnosti donosi visoki predstavnik u BiH.

Komentari (2)

Romi

20.06.2023. 14:18

Trebaju se postovati zakoni ,zasto Smit ne trazi saglasnost od SB UN da ga postave na to mjesto ovako RS nema obavezu da priznaje njegove odluke,jer jos uvijek nije legalni ni legitimni visoki predstavnik.

buki

21.06.2023. 13:06

@Romi - Šmit ne traži od SB UN da ga postave na tu funkciju iz jednog, jedinog, prostog razloga: ZNA SIGURNO DA TO NEĆE DOBITI u SBUN, pa na mala vrata i kroz neki špaiz pokušava da proturi britanske, nemačke i američke interese u malenoj BIH. Ti interesi su već sprovedeni u Sloveniji, Hrvatskoj, KiM i tamo skoro da nema Srba. Ostaje BiH, tj Republika Srpska jer su u Federaciji Srbi svedeni na nivo statističke greške, i Crna Gora koja se koprca, ali su i tamo trzaji sve slabiji. Zato Šmit radi ilegalno, ali ne verujem da ima neko, osim tebe, da mu to do sada nije bilo jasno.