DODIK OŠTRO: Za jednog šovinistu Bećirović je poprilično samouveren u paušalnim ocenama i etiketiranju drugih i drugačijih

Novosti online

11. 05. 2023. u 15:30

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Denis Bećirović jednako laže bilo da je u Briselu, SAD, Sarajevu ili Zagrebu, pa se može reći da je u lažima bar dosledan.

ДОДИК ОШТРО: За једног шовинисту Бећировић је поприлично самоуверен у паушалним оценама и етикетирању других и другачијих

Foto: Novosti

Na pitanje SRNE da prokomentariše izjavu Bećirovića da predsednik Republike Srpske mora, kako je rekao, biti zaustavljen u "antidejtonskoj i antiustavnoj politici" i da se "transformisao iz političke u bezbednosnu pretnju", Dodik je rekao da su priče o bezbednosnim pretnjama priče za malu decu koje Bećirović, nažalost, priča na važnim mestima, iako je u pitanju njegov lični stav, baziran ni na čemu.

- Pre nekoliko dana komandant Altee je izjavio da u BiH nema bezbednosnih izazova, ali Bećirović očigledno priziva nekakve drugačije izveštaje. Zanimljivo je da me bezbednosnom pretnjom naziva čovek koji ne može da sakrije svoje šovinističke ispade uključujući ambasadora Srbina sa sastanka u Zagrebu - naglasio je Dodik.

Prema njegovom mišljenju, Bećirovićeva politika je ta koja mora biti poražena i zaustavljena.

- Za jednog šovinistu Bećirović je poprilično samouveren u paušalnim ocenama i etiketiranju drugih i drugačijih - ocenio je Dodik.

BONUS VIDEO: Milovan Brkić poziva na ubistvo Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)