IVANOVIĆ I PRODANOVIĆ NA ČELU ZVORNIKA I BRATUNCA: Izabrani čelnici gradova u BiH

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

03. 03. 2023. u 08:23

NOVOIZABRANI čelnici gradova i opština u RS i BIH preuzelu su uverenje o dodeli mandata u prostorijama Centralne izborne komisije u Sarajevu.

ИВАНОВИЋ И ПРОДАНОВИЋ НА ЧЕЛУ ЗВОРНИКА И БРАТУНЦА: Изабрани челници градова у БиХ

foto v mitrić

Među njima su i novi čelnici iz regiona Birča, u Republici Srpskoj, Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika i dr Lazar Prodanović, hirurg, predsednik opštine u Bratuncu.

Ivanović dolazi na mesto stranačkog druga i lokalnog šefa SNSD Zorana Stevanovića, koji je podneo ostavku, jer se odlučio na poslanički mandat, a od pre nekoliko dana je i na čelu ovdašnje "Alumine". Dr Prodanović, iskusan hirurg, ali još poznatiji političar, vratio se u rodni Bratunac, gde je pobedio na izborima, pošto je prethodnom čelniku izglasano nepoverenje. Za razliku od Bratunca, u Zvorniku je jedini kandidat za gradonačelnika bio Ivanović.

Odluku o potvrđivanju rezultata prevremenih izbora za gradonačelnika Grada Bihać, Tuzla, Srebrenik i Zvornik, te za načelnika Opštine Bratunac i Vogošća održanih  5. februara 2023. godine, Centralna izborna komisija BiH donela je 24. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana