PRETRES KUĆE RAĐENOVIH TRAJAO 19 ČASOVA: Istraga oko ubistva Davida Dragičevića

S. M.

01. 03. 2023. u 19:00

PRETRES policije u kući Đorđa Rađena u Banjaluci, a zbog istrage slučaja ubistva Davida Dragičevića, trajao je oko 19 časova, a izvršili su ga službenici FEP i Agencije za istrage i zaštitu BiH, dok su pripadnici MUP RS bili prisutni samo kao obezbeđenje, rekao je Dragan Stupar, advokat porodice Rađen.

ПРЕТРЕС КУЋЕ РАЂЕНОВИХ ТРАЈАО 19 ЧАСОВА: Истрага око  убиства Давида Драгичевића

Foto: Fejsbuk

On kaže da se radilo o jednom o najdetaljnijih pretresa kojima je tokom karijere prisustvovao.

- Urađen je detaljan pretres i prečešljano je sve od podruma do potkrovlja kuće. Izuzete su određene stvari na kojima bi se eventualno mogli nalaziti neki DNK tragovi. Sprovedene su neke radnje koje MUP RS i OJT Banjaluka, tokom svoje istrage, nisu uradili - rekao je Stupar.

Dodaje da niko od članova porodice nema status osumnjičenog.

- Iz kuće su izuzeli određene predmete i za to su izdali potvrdu. Privremeno su oduzeti telefoni od svih ukućana, računari, kao i neki drugi predmeti - istakao je Stupar.

Podsetimo, pretres je izvršen u kući porodice Rađen, koja je u noći nestanka Davida Dragičevića 18. marta 2018. godine navodno opljačkana. Nakon pronalaska Davidovog tela u džepovima njegovih hlača pronađeni su određeni predmeti, koji su nestali iz Rađenove kuće.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)