DODIK POSLAO SNAŽNU PORUKU: Srbi moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja

Tanjug

29. 01. 2023. u 11:26

SRBI, gde god živeli, moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja, napisao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

ДОДИК ПОСЛАО СНАЖНУ ПОРУКУ: Срби морају да се окупе и буду јединствени око преговарања

Milorad Dodik, Foto V. Tripić

Dodik je naglasio da se "moraju sagledati posledice koje smo mogli da čujemo za Kosovo i Metohiju, koje bi mogle da promene sveukupni položaj za Srbe".

- U sedmici iza nas jasno sam ponovio u intervjuu RTRS da je važno da se kaže: "Ako odbijamo, odbićemo zajedno, ako prihvatimo, moramo prihvatiti zajedno". A to je važno samo zato da Srbija i Srbi ponovo ne bi bili podeljeni. Šta god da se uradi, moramo da uradimo zajedno. Ako se odbija francusko-nemački plan, onda to mora da odbije i vlast i opozicija, ali i društvo u celini. Takođe, ako ga prihvatamo, onda to treba svi da uradimo - poručio je Dodik.

Dodik je podsetio i da je u protekloj sedmici Srpska odala počast žrtvama Holokausta nizom aktivnosti, kao i da se ove sedmice sastao i sa ambasadorkom Republike Francuske u BiH Kristin Tudik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)