ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Nova Vlada Republike Srpske u narednih deset dana

Novosti online

28. 11. 2022. u 17:39

Srpski član i predsedavajuća Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović izjavila je danas da će u Republici Srpskoj Vlada biti konstituisana u narednih deset dana.

ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ: Нова Влада Републике Српске у наредних десет дана

Foto: D. Pozderović

Cvijanovićevaje na konferenciji za novinare, nakon sastanka sa komesarom Evropske unije za susedske odnose i proširenje Oliverom Varheljijem, rekla da je na sastanku izražena i nada da će taj proces biti završen i u Federaciji BiH i na nivou BiH.

- Obavestili smo komesara da smo počeli sa konstituisanjem vlasti na različitim nivoima. Počeli su razgovori na tu temu. Nadam se da ćemo se u narednoj godini baviti životnim stvarima i razlozima zbog kojih je bitno da obavljamo svoje funkcije - rekla je Cvijanovićeva i dodala da je prilikom obavljanja funkcija bitno voditi računa o potrebama građana.

Navela je da je zadovoljna sastankom s Varheljijem.

- Razumemo da se ovaj sastanak odigrava u vreme kada donosimo određene odluke koje se odnose na kandidatski status BiH i zato želim da se zahvalim Varheljiju na njegovom ličnom angažmanu i promovisanju uopšte ideje i potrebe da se BiH dodeli kandidatski status. Mi smo danas razgovarali o uslovima i razlozima koji su definisani ranije od strane EU, a to je jedna vrsta hodograma po kojem moraju da se kreću naše institucije - poručila je ona, prenela je RTRS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar