UGROZIO ŽIVOTE, DOBIO MINIMALNU KAZNU: U Prijedoru zaustavljen vozač sa 5,5 promila alkohola u krvi

Novosti online

25. 10. 2022. u 00:33

NEKOLICINI dosadašnjih rekordera po pijanstvu pridružio se i jedan vozač kog je policija zaustavila u Prijedoru, kome je izmereno 5,5 promila alkohola u krvi.

УГРОЗИО ЖИВОТЕ, ДОБИО МИНИМАЛНУ КАЗНУ: У Приједору заустављен возач са 5,5 промила алкохола у крви

ISTRAGA Policija RS na terenu, Foto D. Pozderović

On je uhapšen i uručen mu je prekršajni nalog, odnosno kazna od 200 evra i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od dva meseca i dva kaznena boda.

Naime, na području Policijske uprave Prijedor je u dane vikenda realizovana regionalna akcija, sa akcentom na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola, droga ili lekova koji ne smeju da se upotrebljavaju pre i za vreme vožnje.

Uhapšeno je 14 vozača od kojih 12 zbog prisustva alkohola u krvi koja je veća od 1,5 g/kg i dva zbog odbijanja alko-testa.

- Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci - naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim, prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba