STIGLO 320 TAKMIČARA: Međunarodni džudo turnir u Ugljeviku

23. 10. 2022. u 17:11

U UGLjEVIKU je otvoren 15. Međunarodni džudo turnir koji je okupio više od 320 takmičara uzrasta od 6 do 14 godina iz 27 klubova Srbije, Hrvatske i Republike Srpske.

СТИГЛО 320 ТАКМИЧАРА: Међународни џудо турнир у Угљевику

v mitrić

Turnir se održava u okviru slavskih svečanosti opštine Ugljevik-Svete Petke Paraskeve. Načelnik Ugljevika Vasilije Perić otvarajući turnir poželeo je  učesnicima dobrodošlicu u ovu podmajevičku opštinu i sreću na  takmičenju.Perić je zahvalio organizatoru turnira Džudo klubu "Rudar" iz Ugljevika, a posebno predsedniku tog sportskog kolektiva Zoranu Šarčeviću.

- Važno je da se mladi ljudi bave sportom i da zdravo odrastaju. Ovo je afirmacija džudo sporta kod nas u Ugljeviku koga podržavamo i koga ćemo podržavati i u narednom periodu-najavio je Perić.

Predsednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović rekao je da je petnaesta po redu organizacija turnira potvrda kvalitetnog rada Džudo kluba “Rudar” iz Ugljevika.

Organizator turnira Zoran Šarčević zahvalio je  učesnicima i svima koji su pomogli turnir a posebno opštini Ugljevik te izrazio zadovoljstvo jer je turnir tradicija u okviru slavskih svečanosti.

Iz godine u godinu rastemo sa ekipama, učesnicima, posjetom na zadovoljstvo našeg kluba i grada-rekao je Šarčević.

BONUS VIDEO 

Srpski Lazar na poligonu pokazuje svoje mogućnosti kao moderno borbeno vozilo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)