OTAC I ĆERKA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT: Detalji teške saobraćajne nesreće kod Bijeljine - auto smrskan, vatrogasci izvlačili tela

V. N.

11. 05. 2022. u 22:55

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine život je izgubilo dvoje ljudi. Jelena Bošnjak (33) i njen otac Branislav (65) poginuli su juče kada su se, vozeći u "škodi fabiji", sudarili sa kamionom "iveko" koji je vozio Ranko J.

ОТАЦ И ЋЕРКА ЗАЈЕДНО ОТИШЛИ У СМРТ: Детаљи тешке саобраћајне несреће код Бијељине - ауто смрскан, ватрогасци извлачили тела

Nesreća kod Bijeljine, Foto RTRS

Nesreća se dogodila oko 16.30 na delu obilaznice oko Bijeljine između skretanja za sela Batkoviće i Veliku Obarsku. Automobil "škoda", u kojem su bili otac i ćerka, od siline udara je totalno smrskan i oni su poginuli na mestu, vatrogasci su morali seći lim kako bi izvukli njihova tela.

Vozač kamiona je, prema nezvaničnim informacijama, rekao policiji da se nesreća desila u njegovoj traci i da je primetio da "škoda" pretiče vozilo "golf" i ide mu u susret, ali nije uspeo da se vrati u svoju traku.

- Istakao je da je naglo zakočio, ali da se sudar nije mogao izbeći - rekao je izvor blizak istrazi.

Očevici su ispričali da je na mestu nesreće od vozila ostala samo hrpa gvožđa i delovi koji su bili rasuti na sve strane.

Iz Policijske uprave Bijeljina potvrđeno je da su dve osobe izgubile život u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče u 16.30.

- U nezgodi su učestvovali teretno vozilo "iveko" kojim je upravljao R. J, "golf" za čijim voalnom je bila J. Š. i putničko vozilo "škoda fabija" kojim je upravljao B. B. koji je smrtno stradao. I suvozač u vozilu J. B. je na licu mesta smrtno stradala od zadobijenih povreda - saopšteno je iz PU Bijeljina.

Foto Fejsbuk

Navodi se da je policija obavila uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

- U toku je istraga na utvrđivanju svih uzroka i okolnosti koji su doveli do ove teške nezgode u kojoj su ugašena dva ljudska života - rekli su u policiji.

Zbog ove teške nesreće bio je obustavljen saobraćaj na zaobilaznici oko Bijeljine tokom uviđaja.

INTERVENISALO PET VATROGASACA

U VATROGASNOJ jedinici Bijeljina rekli su da je intervenisalo pet vatrogasaca sa tehničkim i navalnim vozilom.

- Automobil smo sekli duže od sata kako bismo izvukli tela stradalih koja su bila zarobljena u olupini. Vozilo je bukvalno "zgužvano" i od njega je ostala samo gomila lima - istakli su u Vatrogasnoj jedinici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)