PORTIRU DOMA PRITVOR MESEC DANA: Banjaluka u šoku posle otkrića da je seksualno zlostavljana devojčica (13)

Novosti online

30. 01. 2022. u 21:41

OKRUŽNI sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor portiru Doma “Rada Vranješević” A. K. (42) iz Banjaluke zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju štićenicu ove ustanove.

ПОРТИРУ ДОМА ПРИТВОР МЕСЕЦ ДАНА: Бањалука у шоку после открића да је сексуално злостављана девојчица (13)

Foto: D. P.

Ovo je potvrdio branilac osumnjičenog, advokat Marko Mikeš istakavši da ne može da govori više informacija. Osumnjičeni portir Doma za decu bez roditeljskog staranja A. K. uhapšen je u petak, 28. januara. Njegove "nečasne radnje otkrio je i nadležnim prijavio vaspitač Doma koji je došao do informacija da je portir navodno imao polne odnose sa devojčicom". Žrtva je vaspitaču ispričala šta joj se dešavalo.

Izvor blizak istrazi je pojasnio da su o gnusnim radnjama portira nadležni obavešteni mesec dana pre njegovog hapšenja, ali tužioci nisu odmah reagovali i slučaj je pokrenut tek nakon privođenja E. H. (25) iz Modriče zbog sumnje da je zlostavljao istu devojčicu. Osumnjičenom Modričaninu je nakon ispitivanja 28. janauara određen jednomesečni pritvor, a Tužilaštvo ga tereti da je devojčicu obljubio u noći između 26. i 27. janaura ove godine.

Ljubili devojčicu i dirali je po intimnim delovima, Modričanin se polno zadovoljavao

Njemu je na teret stavljena obljuba sa detetom mlađim od petnaest godina i zadovoljenje polnih strasti pred detetom. Pomenuta devojčica je posle hapšenja saslušana i posle informacija da ju je obljubio, portir Doma A. K. je tek tada uhapšen.

Prema nepotvrđenim informacijama i A. K. i E. S. ljubili su devojčicu i dirali je po intimnim delovima tela, dok se Modričanin polno zadovoljavao pred njom.

Baka je podvodila starijem muškarcu

Ovaj slučaj šokirao je Banjaluku, a da stvar bude još gora, pomenuta devojčica je sa 11 godina proživjela sličnu golgotu i je u Dom “Rada Vranješević” nakon što je otkriveno da ju je baka podvodila starijem muškarcu. Njena baka S. M. priznala je krivicu i u februaru 2020. godine osuđena na sedam godina zatvora, dok je zlostavljač Simo S. koji je imao odnose sa devojčicom dobio 12 godina robije.

Prema nezvaničnim informacijama zbog golgote koju je prošla devojčica je imala i zdravstvenih problema pa joj je ukazivana i pomoć u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske.

(Glas Srpske)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)