DODIKOVA POPULARNOST SMETA SDS: Sve oštrije razmirice na relaciji dve najjače vladajuće i opozicione stranke

S. M.

20. 01. 2022. u 07:13

DODIK će biti i ostati najpopularniji političar u Srpskoj, poručio je Radovan Kovačević, portparol SNSD, komentarišući izjave Jelene Trivić, opozicionog kandidata za neku od najznačajnijih funkcija, o razgovorima sa Kristijanom Šmitom.

ДОДИКОВА ПОПУЛАРНОСТ СМЕТА СДС: Све оштрије размирице на релацији две најјаче владајуће и опозиционе странке

Milorad Dodik / Foto Novosti

- Potpuno je jasno da kandidat PDP za jednu od inokosnih funkcija na narednim izborima, Jelena Trivić, zagovara saradnju i razgovore sa Kristijanom Šmitom u trenutku kada je isti saopštio da mu je ključna misija obezbediti BiH bez Milorada Dodika - rekao je Kovačević.

Izjave Kovačevića o popularnosti lidera SNSD zasmetale su najjačoj opozicionoj stranci Srpske - SDS.

- Dodik već neko vreme nije najpopularniji političar u Srpskoj i to istraživanja javnog mnjenja koja su prezentovana SNSD-u jasno pokazuju. Portparolu SNSD ili to nisu javili ili on to neće da prihvati - istakao je šef Sektora za politiku i medije SDS, Stevan Salatić, reagujući na izjave Radovana Kovačevića o Jeleni Trivić.

On kaže da je bez osnova optuživati Jelenu Trivić i lidere opozicije za saradnju sa Kristijanom Šmitom, jer su se "jedino poslanici opozicije u poslednjih šest meseci dosledno pridržavali zaključaka Narodne skupštine RS, dok je SNSD autonomno procenjivao kad treba da se pojavi na sednicama Predsedništva, Saveta ministara i Parlamenta BiH".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije