DODIK PESMOM OBELEŽIO UVOĐENJE SANKCIJA: Al` i metar našeg sela Amerika cela! (VIDEO)

Tanjug

06. 01. 2022. u 10:20

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa najbližim saradnicima obeležio je uvođenje američkih sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji u dobrom raspoloženju.

ДОДИК ПЕСМОМ ОБЕЛЕЖИО УВОЂЕЊЕ САНКЦИЈА: Ал` и метар нашег села Америка цела! (ВИДЕО)

Foto S. Mišljenović

Između ostalog, čula se i pesma barda srpske narodne muzike Miroslava Ilića koja nosi poruku:"Al` i metar našeg sela Amerika cela".

Video sa ovog druženja objavljen je na zvaničnom tviter profilu Dodikove SNSD.

U društvu sa Dodikom u kafanskoj atmosferi bili su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, njegov savetnik Radovan Kovačević, direktor UKC-a Vlado Đajić, predsedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i predsednica poslaničkog kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać.

Američka administracija juče je proširila "crnu listu" na kojoj je ponovo i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, kome je ovo treći put da je pod sancijama SAD.

Reagujući na odluku američkog Ministarstva finansija, koju je prethodno najavila ministarka spoljnih poslova BiH u Savetu ministara Bisera Turković, Dodik je juče rekao da sankcije njemu neće ništa bitno promeniti jer, kako je istakao, nije nameravao da putuje u Ameriku, kao i da tamo nema ni imovinu ni bankovni račun.

BONUS VIDEO: 

Inckov zakon - kraj Srpske ili raspad Bosne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a