POKUŠAJ američke administracije da nekakvim sankcijama naprave pritisak na političare Republike Srpske, da igraju kako oni sviraju, neće proći. Pogotovo se to odnosi na Milorada Dodika srpskog člana Predsedništva BiH, koji je dobio rekordan broj glasova naroda Republike Srpske i predstavlja ubedljivo najjaču političku figuru Srpske, kaže za Novosti Aleksandar Zobenica stručnjak za politički marketing, koji dodaje da je protiv sankcija bilo kom Srbinu.

prellee

05.01.2022. 20:00

Srbima nikad lako nije bilo. Uvijek su velike sile udarale na Srpski narod. Zato su grobovi svuda po svijetu toga slobodarskog naroda, od Tunisa, Grčke, BiH, Srbije , Hrvatske...I ovaj Krajišnik, Milorad Dodik iz Potkozarja dobro pamti krv, smrt i nepravdu učinjenu Srpskom narodu. Amerika to ne razumije, niti uvažava. Sve će se to njima vratiti kad-tad.

Dokle silo i nepravdo

05.01.2022. 21:04

Tako vi besomučno nastavljate svoju satanizaciju ponosnog i hrabrog naroda koji je pretrpio sve moguće genocide i stradanja Jasenovca 500000, stanovnika Kraljeva 7000, đaka i stanovnika Kragujevca 4000, 100 godišnje progone stanovništva , masovna bombardovanja i najviše nastadao od svih naroda na Balkanskom poluostrvu.

buki

06.01.2022. 00:33

Misle ako su ućutkali i pokrali Trampa da mogu i Dodika. Zaboravljaju da ovde žive Srbi kojima su za Uskrs bacali bombe sa natpisom ''srećan uskrs'' i koji dobro znaju da sankcije od takvih zlikovaca može da dobije samo onaj ko Srbima želi dobro. I oni koji Dodika ne vole, sada će glasati za njega, jer su SAD sankcije najbolji dokaz da je na pravom putu.