NEMA BIH BEZ SRBA I REPUBLIKE SRPSKE: Dodik poručio - još jedna podvala Komšića i DŽaferovića!

S. M.

09. 12. 2021. u 06:00

MILORAD Dodik, srpski član Predsedništva BiH, izjavio je da je nakon današnjeg sastanka Predsedništva BiH sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom i članovima Evropske unije uvideo da nema BiH bez Srba i Republike Srpske!

НЕМА БИХ БЕЗ СРБА И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Додик поручио - још једна подвала Комшића и Џаферовића!

FOTO: Novosti

- Uživao sam u Predsedništvu BiH dok sam slušao kako se DŽaferović i Komšić zaklinju u Republiku Srpsku, tvrdeći da misle sve najbolje o Srpskoj. I da nikada ništa loše nisu rekli. Pa su isticali da Srpska ravnopravno egzistira, a svi znaju u javnosti kako to u stvari izgleda. Spreman sam i da javnosti pokažem kako je tekao sastanak - izjavio je Dodik.

On kaže da ovakvo ponašanje DŽaferovića i Komšića znači i da su shvatili da je situacija ozbiljna i da se ne može ignorisati Republika Srpska.  

- Imao sam osećaj danas u Predsedništvu da sam višak. Pogotovo nakon ljubavi prema Srpskoj koju su iskazali Komšić i DŽaferović. Biće zanimljivo videti u stenogramu kako su to radili. Iako mislim da se radi o još jednoj podvali jer je bazična stvar što nema poverenja u BiH - poručio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)