LONDONSKI Tajms piše da zapadne sile pripremaju sankcije protiv lidera Srba u BiH, čiji bi potezi, prema njihovoj oceni, mogli dovesti do raspada BiH i pokrenuti novi sukob na Balkanu.

Komentari (5)

Novi

13.11.2021. 09:50

Vekovima nas satiru, ubijaju, bombarduju i sankcionišu a mi opet nekako preteknemo. A oni sve ostrašćeniji u mržnji i satiranju. Kako bi tek živeli bez te mržnje i datiranja. Mnogo više bi bilo novihTesli, Pupina, Milankovića, Đokovića i mnogih drugih.

Stanimir

13.11.2021. 10:04

Srbima ce da uvrcu usi jer se nisu odrekli Rusa i prihvatili Zapadna moralna merila,nacin razmisljanja i nacin zivota? Kad nas budu ubedili da je Zapadna demokratija nesto najbolje na svetu,e onda ce nas pustiti da zivimo bez bombi i sankcija! I dalje cemo biti svetska sirotinja,ali ipak deo mocnog i pravednog Zapada???

Zoran Doboj

13.11.2021. 17:41

Neke stvari su jednostavno prevazidjene i dovesce do jos jace podrske Dodiku.Na kraju krajeva, mi Srbi nismo ni 194t- te biti u BiH imajuci iskustva sa komsijama u vreme NDH. Zato je, iz straha za bioloski opstanak, doslo do rata 1992- ge. Nemaju ovakve sankcije nikakvog efekta.