UHAPŠEN OZLOGLAŠENI ZAGREPČANIN: Osumnjičeni za krivična dela pretnji, nasilja u porodici i seksualnu zloupotrebu priveden pravdi u Brodu

N.Đurić

03. 11. 2021. u 15:37

ZAGREPČANIN, čiji su inicijali Ž. B., za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog više krivičnih dela na području Hrvatske, uhapšen je u Brodu, saopštili su danas iz Policijske uprave Doboj.

УХАПШЕН ОЗЛОГЛАШЕНИ ЗАГРЕПЧАНИН: Осумњичени за кривична дела претњи, насиља у породици и сексуалну злоупотребу приведен правди у Броду

Foto: N.Đurić

„Novosti“ saznaju da su lisice na ruke stavljene 45-godišnjem Željku Bakranu (45), protiv kojeg se vodi postupak u opštinskom sudu u Zagrebu, a u Hrvatskoj ga terete za više krivičnih dela: pretnji, nasilja u porodici i kršenja prava deteta.

On se tereti i za seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina, za šta mu preti osam godina robije.

Ovaj begunac od pravde iz Hrvatske lociran je na području Broda, gde su ga, u utorak oko 7.50 časova, uhapsili policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Jedinica žandarmerije PU Doboj u saradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP RS.

- Policijski službenici PU Doboj istog dana u Sud BiH radi ekstradicionog postupka predali su lice inicijala Ž. B. iz Zagreba - saopštili su iz policije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

"DOKAZAĆE SE NjIHOVA NEVINOST": Oglasila se majka braće osumnjićene za učešće u ubistvu Đokića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći