OBLJUBIO DVE DEVOJČICE, DOBIO ČETIRI I PO GODINE ZATVORA: Pedofil iz Banjaluke osuđen zbog zlostavljanja dece

O. M.

25. 10. 2021. u 13:50

DRAGAN L. (45) osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog iskorišćavanja dve maloletne devojčice, stare 14 i 15 godina.

ОБЉУБИО ДВЕ ДЕВОЈЧИЦЕ, ДОБИО ЧЕТИРИ И ПО ГОДИНЕ ЗАТВОРА: Педофил из Бањалуке осуђен због злостављања деце

Foto: N. Skenderija/Depositphotos/Ilustracija

Presudom Dragan L. je oglašen krivim za obljubu sa detetom mlađim od 15 godina, a radi se o 14-godišnjoj devojčici s kojom je u dva navrata imao seksualne odnose.

Oglašen je krivim i za polnu zloupotrebu deteta starijeg od 15 godina, odnosno 15-godišnjakinji koju je dirao po intimnim delovima tela, privukao je sebi i pokušao joj skinuti pantalone, ali je ona pobegla.

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost radi zaštite žrtava, pa i detalje presude nećemo objavljivati. Inače, jedna od žrtava je štićenica doma za nezbrinutu decu i cela istraga je pokrenuta 18. novembra 2019. godine, nakon što se jedne večeri nije na vreme vratila u dom.

To je zabrinulo vaspitače koji su alarmirali policiju i za njom je krenula potraga. Pomoću njenih poznanika istražioci su uspeli da utvrde gde je sve boravila te večeri, saznavši da je iz jednog lokala otišla u pratnji starijeg muškarca. Utvrđeno je da se radi o Draganu L., kome je policija zakucala na vrata i devojčicu zatekla u njegovoj kući. Osumnjičeni je odmah uhapšen.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012" - Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)