HAPŠENJE U PRNJAVORU: Sa više od tri promila "krivudao" ulicom

N. Đ.

20. 10. 2021. u 12:57

VIŠE od tri promila alkohola u krvi imao je 55-godišnji Prnjavorčanin M. P. (55) i potom je uhapšen.

ХАПШЕЊЕ У ПРЊАВОРУ: Са више од три промила кривудао улицом

Foto: N. Đurić

Nije M. P. bio za volanom automobila, već je, u utorak oko 16 časova, jedva stajao na nogama i "krivudao" ulicom.

- Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u ulici Beogradska u Prnjavoru uočili su pešaka u vidno alkoholisanom stanju, kako se kreće kolovozom. Utvrđeno je da se radi o osobi inicijala M. P. iz Prnjavora – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Prnjavorčanin je uhapšen, a tokom alko-testiranja utvrđeno je da u krvi ima 3,06 promila alkohola u krvi, pa je zbog ugrožavanja saobraćaja poslat na trežnjenje.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu