POLICIJA RASVETLILA NESVAKIDAŠNJU UTAJU I KRAĐU: Identifikovana Dervenćanka koja je sa bankomata podigla tuđe pare

N. ĐURIĆ

24. 09. 2021. u 20:19

ZAHVALjUJUĆI revnosnim građanima, nakon objavljivanja fotografije u sredstvima javnog informisanja, policija je identifikovala osobu koja je sa bankomata podigla novac sa tuđeg tekućeg računa.

ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА НЕСВАКИДАШЊУ УТАЈУ И КРАЂУ: Идентификована Дервенћанка која је са банкомата подигла туђе паре

Foto: PU Doboj

Reč je o 32-godišnjoj Dervenćanki Ireni B. (32), koja je sa tuđeg računa u džep strpala 1.000 maraka, saznaju „Novosti“.

-Policijska uprava Doboj se zahvaljuje građanima na saradnji prilikom pronalaskalica za koje postoji osnov sumnje da je 31.jula, u ulici Cara Dušana u Dobojupronašlo novčanik vlasništvo lica inicijala J.R. sa područja opštine Stanari, u kojemse nalazila lična karta i bankovna kartica na ime oštećenog-saopšteno je danas (petak) iz dobojske Policijske uprave.

    Kako „Novosti“ saznaju,nevolja J.R. iz Stanara, nije bila samo u tome što je tog dana u Doboju, uz novčanik izgubio ličnu kartu i bankovnu karticu, već i u tome što se uz nju nalizio i njen pin kod.

Tog istog dana u Nemanjinoj ulici u Doboju, Irena B. je koristeći bankovnukarticu, sa računa podigla novac u iznosu od 1.000 KM.

-Utvrđeno je da se radi o licu inicijala I.B. iz Dervente koje je trenutnozaposleno u Doboju. Navedeno lice je pronađeno 21.septembra, istog dana nakonobjavljene fotografije u sredstvima javnog informisanja-saopoštili su iz PU Doboj.

Saznajemo da je, suočena sa dokazima, Irena sve priznala, ali i da je, kako je rekla, tuđe pare već potrošila.

Protiv nje je izvršena kriminalistička obrada i Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izveštaj o izvršenim krivičnimdelima „Utaja“ i „Krađa“, najavili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći